Friends in business l George Chatzivasiliadis

Ontmoet het brein achter Trimessa! Een nieuwe uitzending van Studio Friends in business met George Chatzivasiliadis van Trimessa. De directeur van het Rotterdamse bedrijf zit aan de desk bij presentator Frank Vijg. Trimessa faciliteert klanten met een persoonlijke aanpak op het gebied van ICT.

George praat met Frank uiteraard over het bedrijf, dat gevestigd is in Rotterdam-Zuid, maar ook over een bijzondere ontmoeting met Johan Cruijff. George is aangeschoven bij Studio Friends in Business om bij te praten over wat de impact van corona was op zijn klanten. Daarnaast hebben ze het ook over hoe het bedrijf is onstaan.

Kijk hieronder naar de hele uitzending met George Chatzivasiliadis:

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun software & data beheer uit te besteden. Zo blijft het risico van het verliezen van data minimaal en zijn de ICT kosten beheer baar. Daarvoor zijn wij uw vertrouwde ICT partner en adviseren u op alle mogelijkheden.

Onze medewerkers hebben de juiste expertise om onze klanten de beste service & ervaring te geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 088 – 2015 205 ( sales ) of mail naar sales@trimessa.nl voor meer informatie. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden klik op deze link https://trimessa.nl/diensten/