Wat is Zakelijk glasvezel?

Glasvezel is al een tijdje in Nederland maar het is helaas nog niet overal beschikbaar. Glasvezel is een kabel die intern is gemaakt van glas waar digitale informatie zoals bij een normale koperen draad word verzonden van locatie naar locatie. Door deze nieuwe glasvezel techniek word dit omgezet in lichtimpulsen die nog sneller zijn dan de traditionele internet verbinding wel bijna 5x zo snel. Door gebruik te maken van glasvezel krijgt u als bedrijf een stabielere internet & telefonie verbinding. In 2021 word er steeds meer gebruik gemaakt van video bellen. Als bedrijf kan het zo zijn dat met een traditionele internet verbinding dat dit niet helemaal optimaal werkt wanneer iedereen tegelijk aan het bellen is. Zo kan Glasvezel de oplossing zijn voor uw bedrijf die dus altijd zorgt voor een optimale beeld weergave & snelheid.

Zakelijk Glasvezel is een investering voor de toekomst.

Trimessa is specialist in het verzorgen van complete netwerk infrastructuren voor verzamelpanden. één centrale glasvezel verbinding die de verschillende bedrijven in uw pand voorzien van een eigen IP adres, internet, wifi en de lokale netwerken voor u beheert. Dit kan aantrekkelijk zijn omdat u gezamenlijk met alle bedrijven in het pand de besluit kunt nemen om glasvezel te nemen voor het pand zodat dit kosten kunt besparen door het samen aftenemen.

 Wilt u ook overstappen op Zakelijk glasvezel?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun software & data beheer uit te besteden. Zo blijft het risico van het verliezen van data minimaal en zijn de ICT kosten beheer baar. Daarvoor zijn wij uw vertrouwde ICT partner en adviseren u op alle mogelijkheden. Onze medewerkers hebben de juiste expertise om onze klanten de beste service & ervaring te geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 088 – 2015 205 ( sales ) of mail naar sales@trimessa.nl voor meer informatie. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden klik op deze link https://trimessa.nl/diensten/