microsoft365

Microsoft 365 de toekomst voor MKB Nederland

U kan Microsoft zien als een verzameling aan online programma’s die het voor uw bedrijf makkelijker maakt om uw dagelijkse taken uit te voeren. Programma’s zoals Excel, Word, PowerPoint & teams zijn bijna niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven houden rekening mee met hoe ze hun digitale werkplek moeten inrichten. Voor kleine en middelgrote bedrijven omvat dat nieuwe mogelijkheden in Microsoft 365 om organisaties te helpen bij het online hosten van uitgebreide vergaderingen en evenementen. Ook opslag en delen van bestanden in de Cloud, zodat online werken wordt vereenvoudigd. En het biedt beveiliging en identiteitsoplossingen om een bedrijf te beschermen. Wanneer bedrijven worden geconfronteerd met buitengewone economische uitdagingen, betrekt Microsoft zijn consumenten en kleine en middelgrote zakelijke klanten in deze groeiende Microsoft 365- familie.

Microsoft teams 

U heeft er vast weleens al over gehoord Microsoft teams het communicatie & samenwerkingsplatform van Microsoft. Het fijne aan Microsoft Teams is dat het volledig geïntegreerd is binnen uw Microsoft 365, dit wil betekenen dat u doormiddel van deze integratie gemakkelijk gebruik kan maken van andere programma’s. Microsoft is druk bezig met het optimaliseren en realiseren van verschillende functies. Zo hebben ze bijvoorbeeld voor bedrijven de spraak naar tekst functie. Wat ideaal kan zijn voor wanneer iemand later aanschuift in de vergadering. Microsoft teams word al veel gebruikt in het bedrijfsleven en er is ook de mogelijkheid om dit te integreren met je eigen Telecommunicatie systeem. Zodat je dus achter je laptop of computer alle telefoontjes kan aannemen via Microsoft Teams.

Video vergaderen is erg populair geworden voor bedrijven doordat werknemers steeds meer vanuit thuis werken. Microsoft Teams bied u alle mogelijkheden en functionaliteiten om optimaal online te vergaderen. Door de integratie met alle Microsoft 365 programma’s is het makkelijk om bestanden te delen en versturen. U kan zelfs PowerPoint gebruiken om een presentatie te geven via Teams.

Wij zijn trots dat wij onszelf Microsoft Silver partner mogen noemen en bieden u 3 pakketten aan naar uw behoeftes. 

  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium

Wilt u ook overstappen op Microsoft 365?

Wij zijn uw vertrouwde ICT partner en adviseren u op alle mogelijkheden. Onze medewerkers hebben de juiste expertise om onze klanten de beste Microsoft 365 ervaring te geven.  Wilt u meer weten over ons partnership met Microsoft? Bel dan naar 088 – 2015 205 ( sales ) of mail naar sales@trimessa.nl voor meer informatie. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden klik op deze link https://trimessa.nl/diensten/