Voip

Internet telefonie is niet meer weg te denken binnen moderne bedrijfsvoering. Dankzij de onafhankelijkheid van Trimessa zijn wij altijd up-to-date en leveren wij een op maat geconfigureerde verbinding voor jouw organisatie.

Connectivity

Een snelle en krachtige zakelijke internetverbinding is van cruciaal belang binnen iedere organisatie. Van DSL tot razendsnelle glasvezelverbindingen, Trimessa zorgt voor een optimale verbinding voor jouw bedrijf.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 wordt niet alleen al het mailverkeer geregeld, ook worden de bestanden veilig opgeslagen en verstuurd. Daarnaast biedt dit platform communicatiemogelijkheden tussen jou en jouw collega’s.

SIM-diensten

Trimessa levert een simkaart die volledig geïntegreerd is met jouw VoIP centrale. Hierdoor heb jij een mobiel en bureautelefoon in één. Onze SIM-diensten nemen de noodzaak voor aparte en dure mobiele abonnementen weg.

Online backup

Werken in de Cloud is veiliger dan ooit. Ondanks dit feit worden er binnen een organisatie ongetwijfeld fouten gemaakt. Een mail of andere belangrijke bestanden gewist? De online back-up dienst van Trimessa zorgt ervoor dat jij alles terug kunt halen.

Overig

Zit het in de cloud, dan is Trimessa de partner voor jou. Maar ook voor andere IT-diensten staat Trimessa klaar voor jouw organisatie. Voor hardware leveren onze experts het beste advies om het vervolgens zelf te installeren.

waar gaan we aan samenwerken?

Heb je vragen over onze diensten voor jouw bedrijf?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk jou op!