ICT beheer oplossingen voor telefonie & internet zakelijk

In dit tijdperk is het bijna niet meer mogelijk om je werkzaamheden uit te voeren zonder internet. Daarom is het van belang dat je een goeie en stabiele internet verbinding hebt binnen je bedrijf. Wij als Trimessa adviseren graag wat het beste is voor uw bedrijf. Heeft u als ondernemer een pand en geen flauw idee hoe u uw internet & telefonie moet beheren? Trimessa staat voor u klaar, met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw netwerk & software beheren.

ICT beheer omgeving 

Voor uw werknemers is het natuurlijk essentieel in de werkplekken helemaal goed ingericht te hebben met de juist software. Daarom zijn we er om samen met u te kijken hoe onderlinge verbindingen zoals internet & telefonie we kunnen beheren zodat u kan groeien met uw bedrijf. Internet is van groot belang binnen bedrijven i.v.m. optimale snelheid & goed beeld kwaliteit, voor wanneer u aan het bellen bent over het internet. Vaak is het zo dat er word gekeken naar de goedkoopste optie hiermee komen er ook vaak problemen mee met de snelheid & kwaliteit van het internet. Trimessa belooft u de optimale kwaliteit voor de juiste prijs, zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Als er toch problemen voorkomen kunt u altijd bellen naar onze support, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen voor u. Daarnaast bieden wij ook de optie voor glasvezel aan. Het fijne aan glasvezel is dat het altijd de minimale snelheid heeft waardoor u altijd de beste kwaliteit heeft om uw werkzaamheden uit te voeren. Wij kijken graag samen met u wat de kosten & mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Telefonie voor binnen uw bedrijf is belangrijk maar ook voor buiten.  Als bedrijf zijnde is het belangrijk om een professionele uitstraling te hebben doormiddel van een persoonlijke & professionele voicemail. Wij kunnen u ook helpen met een keuze menu op te zetten naar uw behoeftes. We kunnen uw keuze menu zodanig beheren dat het makkelijk voor u word om te navigeren. Steeds vaker is het ook mogelijk om software te integreren met uw telecommunicatie systeem. Daarom kijkt Trimessa met u samen naar wat het beste bij u past. Wij hebben meerdere opties qua bellen over het internet(VoIP) en kunnen u adviseren wat het beste bij u past.

Wilt u ook overstappen op internet & telefonie? 

Wij zijn uw vertrouwde ICT partner en adviseren u op alle mogelijkheden. Onze medewerkers hebben de juiste expertise om onze klanten de beste service & ervaring te geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 088 – 2015 205 ( sales ) of mail naar sales@trimessa.nl voor meer informatie. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden klik op deze link https://trimessa.nl/diensten/