“Microsoft 365 is een evolutie van Office 365 en biedt gebruikers nieuwe ervaringen en mogelijkheden in onder andere Outlook, PowerPoint, Excel, Word en Teams, en stelt hen in staat om het beste uit zichzelf te halen”, aldus Microsoft.

Nieuwe functies

Nieuwe functies in Microsoft 365 zijn onder meer Microsoft Editor en een AI-aangedreven Word assistent. Er is tevens een app voor ouderlijk toezicht voor devices met Windows, Xbox en Android. Microsoft Teams is ook inbegrepen in de consumentenbundel.

Nieuwe mogelijkheden

Voor kleine en middelgrote bedrijven omvat dat nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams om organisaties te helpen bij het online hosten van uitgebreide vergaderingen en evenementen. Ook opslag en delen van bestanden in de cloud, zodat gebruikers overal kunnen samenwerken wordt eenvoudiger. En het biedt beveiligings- en identiteitsoplossingen om een bedrijf te beschermen. Wanneer bedrijven worden geconfronteerd met buitengewone gezondheids- en economische uitdagingen, betrekt Microsoft zijn consumenten en kleine en middelgrote zakelijke klanten in deze groeiende Microsoft 365- familie.

Nieuwe productnamen

De nieuwe productnamen gaan in op 21 april 2020. Het betreft alleen wijzigingen in de productnamen. Er zijn momenteel geen wijzigingen in prijzen of functies.

  • Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business Basic
  • Office 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business wordt Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 Business en Office 365 ProPlus worden beide Microsoft 365 Apps. Waar nodig gebruikt Microsoft de labels ‘for business’ en ‘for enterprise’ om de twee te onderscheiden.

Wilt u ook overstappen op Microsoft 365?

Trimessa heeft de status Silver-partner bij Microsoft. Hiermee geven wij aan dat wij een vertrouwde partner van Microsoft zijn en dat onze medewerkers de expertise en ervaring hebben om onze klanten de beste Microsoft 365 ervaring te geven die er mogelijk is. Heb je interesse in de mogelijkheden van Microsoft 365 of wil je meer weten over ons partnership met Microsoft? Bel dan naar 088 – 2015 205 ( sales ) of mail naar sales@trimessa.nl voor meer informatie.