Sinds kort is Trimessa partner van ESET Internet Security.

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken.

Gesteund door R&D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke “in-the-wild” malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003. Daarom is ESET internet security dan ook bijna niet meer te missen in het bedrijfsleven waar je elke dag met gevoelige data werkt.

 Voordelen van ESET security

–  Identity & data protectie

–  Cloud beveiliging voor bijv. Microsoft 365 & andere Cloud applicaties met een extra beveiliging laag

– Beveiligde back-ups

– Authenticatie 

Hiermee breidt Trimessa haar diensten uit om ijzersterke beveiliging aan te bieden voor jouw Microsoft 365 omgeving. Wil je meer weten over het beveiligen van je mail of bestanden? Of over onze partnership met ESET? Bel dan dan 088 – 2015 -205 of mail naar sales@trimessa.nl. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden klik op deze link https://trimessa.nl/diensten/