Ben jij erop voorbereid om vanuit huis te werken?
Werken in de Cloud is er speciaal voor dit doeleind. Thuis of op kantoor. In de auto of in de trein. Trimessa zet de belangrijkste punten voor jou op een rij.

Office 365
Office 365 is een clouddienst met als uitgangspunt: altijd en overal bereikbaar. Met Office Business Premium kan je per licentie, op vijf verschillende devices, alle diensten van Office365 gebruiken. Op je laptop, desktop op kantoor, mobiele telefoon, tablet en desktop thuis heb jij de mogelijkheid om Word, Excel, Powerpoint en Outlook te installeren. Ook bestanden in Sharepoint worden gesynchroniseerd tussen alle devices.

Microsoft Teams
Teams is de ideale tool om op afstand met elkaar in contact te blijven. De standaardversie van Teams is gratis maar met beperkte functies. Vanwege de huidige COVID-19 situatie heeft Microsoft een trial periode van 6 maanden ter beschikking gesteld om bedrijven en scholen de mogelijkheid te geven te werken met alle geavanceerde functies. Een Office 365 Business Premium licentie bevat de volledige versie van Teams.

VOIP
Een VOIP centrale biedt ongekende mogelijkheden op gebied van mobiel bellen en gebeld worden. Via de “Softphone” op je laptop of een app op je mobiele telefoon kun je bellen en gebeld worden op je zakelijke nummer alsof je op kantoor bent. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een desktop telefoon thuis neer te zetten. Geen doorschakeling, maar een directe lijn naar welk device je ook wenst.

Ben jij er klaar voor? Mooi! Zo niet, laat het ons vooral weten. Onze Cloud Operators staan klaar voor jou. Dat is Trimessa.
Support: 088 2015 200

 

uw partner in de cloud.

volg ons

info@trimessa.nl

+31 (0) 88 2015 200