Al jarenlang zijn wij, TelecoMKB, jouw vertrouwde partner voor onder andere telefonie.

Inmiddel zijn we 10 jaar verder. De naam TelecoMKB dekt simpelweg niet meer de lading van alle kennis, diensten en expertise die wij vandaag de dag in huis hebben. Onze diensten zijn uitgebreid. Wij zijn inmiddels jouw directe partner voor alle diensten in de Cloud. Office365, glasvezelverbindingen, en domeinhosting horen inmiddels bij onze kernwerkzaamheden. We zijn niet alleen Telecom, maar Cloud Operators voor de MKB.

Doe je mee? 

Trimessa is een samenvoeging van de woorden Tri & Messa. Het Griekse woord ‘Tri’ staat voor de drie-eenheid. Jij, de klant, wij als jullie partner in de Cloud en onze leveranciers. ‘Messa’ staat voor de
uitnodiging aan jullie. Gaan jullie mee de toekomst in? Trimessa!

Meer dan een ICT-bedrijf: Wij zijn Cloud Operators 

Trimessa zet zich in voor de klant. Trimessa faciliteert al haar klanten compleet op gebied van IT. Dankzij een team aan ervaren experts, die houden van een persoonlijke aanpak, schakelen wij bijzonder snel en accuraat. Dat doen wij voor jullie. En niet voor onze leveranciers. Zit het in de Cloud? Dan regelt Trimessa regelt het voor jou. Onze operators blijven altijd up-to-date met de nieuwste technieken en certificeringen om de hoogste graad van kwaliteit te leveren aan jou.


Wat verandert er voor jou? Helemaal niets.
Op 1 maart gaat onze nieuwe website live en lanceren wij onze nieuwe huisstijl.

 

No Comments

Leave a Comment

uw partner in de cloud.

volg ons

info@trimessa.nl

+31 (0) 88 2015 200